Makkelijk rit boeken via WhatsApp
Stuur ons een bericht

Over ons

Bedrijfsprofiel

Taxi Utrecht is een jong en dynamisch bedrijf dat op maat gemaakt taxivervoer in en rondom Utrecht mogelijk maakt. Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in diverse vormen van luchthaven vervoer. Ook voor zakelijk vervoer, directievervoer én vip-vervoer staan we voor u klaar. Het verlenen van een hoogwaardige service van uitstekende kwaliteit staat bij Taxi Utrecht hoog in het vaandel. De onderneming heeft betaalbaar, betrouwbaar en snel dan ook opgenomen als één van haar belangrijkste speerpunten. Betaalbaar, betrouwbaar én snel

Bedrijfsprofiel

Taxi van Utrecht naar vliegveld Schiphol

Taxi Utrecht maakt comfortabel reizen per taxi mogelijk voor een aantrekkelijk en vast tarief. Reizen met Taxi Utrecht betekent dan ook geen bijkomende of extra kosten. Uiteraard kunt u als klant wel profiteren van een compleet uitgerust wagenpark, welke voor diverse doeleinden inzetbaar is. Onze geüniformeerde taxichauffeurs zorgen altijd voor een prettige reiservaring. Daarmee is Taxi Utrecht dé dienstverlener op het gebied van taxi- en vervoersdiensten.

Taxi Utrecht betaalmogelijkheden

Bij Taxi Utrecht bieden we u verschillende betaalmogelijkheden. Uiteraard wilt u dit op een zo eenvoudige én veilige manier kunnen doen. Net zoals we met onze taxidiensten van een full-service voorzien, zo doen we dat ook met onze betaalmogelijkheden. Uiteraard maken we bij Taxi Utrecht altijd gebruik van een versleutelde verbinding. Dat betekent dat uw betalingsgegevens altijd gecodeerd en 100% veilig worden verzonden. Uw betaling kunt u dan ook altijd via uw eigen vertrouwde betaalomgeving uitvoeren. Bij Taxi Utrecht kan dit zowel via:

Taxi Utrecht is een jong en vooruitstrevend bedrijf. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten personenvervoer, luchthaven transfers en zakelijk vervoer in en rondom Utrecht. We hebben de beschikking over een uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs.


Een taxi reserveren kan bij ons op verschillende manieren. Het boeken van een taxi kan via de website, maar ook telefonisch. Tevens kunt u bij ons een taxi bestellen via WhatsApp.


Bij Taxi Utrecht hanteren we altijd vaste tarieven. Dat betekent een voordelige lage instapprijs en geen extra bijkomende kosten achteraf.


De service van Taxi Utrecht is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dat geldt niet alleen voor personenvervoer, maar ook voor directievervoer, vip-vervoer en luchthaven transfers.


Binnen het team van Taxi Utrecht hebben we altijd voldoende chauffeurs en taxi’s tot onze beschikking. Nadat u uw reservering aan ons kenbaar heeft gemaakt, wordt de rit direct ingepland. Dat betekent dat we altijd snel aanwezig zijn op de gewenste locatie.