Makkelijk rit boeken via WhatsApp
Stuur ons een bericht

Reserveren

Reserveer nu taxi bij taxi Utrecht


Veel gestelde vragen over reserveren taxi in Utrecht


Een taxi bestellen kan bij Taxi Utrecht op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om dit online te doen via de website, maar telefonisch behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons via WhatsApp reserveren als u een taxi nodig heeft in Utrecht of omgeving.


Via onze website boekt u eenvoudig de taxi die u nodig heeft. U geeft uw huidige locatie op en de gewenste bestemming. Na het invullen van de gewenste datum en tijdstip, laat u weten met hoeveel personen u wilt reizen en wat de afstand is. Ook geeft u eenvoudig aan met hoeveel bagage u eventueel wilt reizen.


Ja zeker. Bij Taxi Utrecht kunt u eenvoudig een taxi bestellen via WhatsApp. Dat kan op elke tijdstip van de dag en 7 dagen per week. Nadat we uw melding hebben ontvangen, sturen we direct een ervaren chauffeur op pad.


Ja. Onze applicatie kunt u gratis downloaden vanuit de App Store of Google Play. De applicatie is geschikt voor smartphones met een Android of iOS besturingssysteem. Met de app reserveert u in een handomdraai een taxi in Utrecht of omgeving


Ja dat kan zowel via onze website als via WhatsApp. U reserveert eenvoudig een taxi vanuit Utrecht of directe omgeving naar elke gewenste luchthaven in Nederland, België of Duitsland. Op de dag van vertrek zorgen we ervoor dat één van onze chauffeurs tijdig op de aangegeven locatie verschijnt.