Makkelijk rit boeken via WhatsApp
Stuur ons een bericht

Zakelijk reizen met de taxi en het vliegtuig? Neem deze tips!

Zakelijk reizen met de taxi en het vliegtuig? Neem deze tips!

Jouw zakenreis verstandig plannen

Het goed plannen van jouw zakenreis is een must. Zo voorkom je namelijk dat je op het laatste moment nog moet nadenken over passend vervoer naar de luchthaven. Ook reizen per vliegtuig heeft een goede planning nodig. Je kunt te maken krijgen met overvolle vliegtuigen of stoelen die dubbel geboekt zijn. Op de luchthaven kun je tevens tevens vervelende situaties aanlopen.

Voorbeelden daarvan zijn lange wachtrijen om in te checken, drukte in het verkeer rondom het vliegveld of het niet kunnen vinden van een geschikt hotel op de plaats van bestemming. Een goede voorbereiding is dus het halve werk. Met de onderstaande tips laat je niets aan het toeval over. Voor een goed geregelde zakenreis ben je bij Taxi Utrecht dan ook aan het juiste adres.

Met deze tips begin je jouw zakenreis altijd ontspannen

• Zorg ervoor dat je zowel de taxirit naar de luchthaven als de vliegticket op tijd boekt. Je bent daardoor altijd zeker van een voordelige luchthaven transfer en een prettige vliegreis.
• Neem wat eten mee in jouw handbagage. Zo kun je niet alleen tijd besparen op het vliegveld, maar weet je ook zeker dat je niet teveel geld betaald voor een broodje of een simpele snack.
• Bespaar niet op de zitplaats in het vliegtuig. Natuurlijk afhankelijk van de vliegtijd. Voldoende beenruimte en prettige stoelen maken de vlucht een stuk aangenamer. Daarnaast kom je veel meer uitgerust aan op de plaats van bestemming.
• Als je op zakenreis gaat, zorg er dan voor dat je tablets en laptops niet door de röntgenapparatuur gaan. Handmatig laten controleren bij de beveiligingscontrole voorkomt dat de hardware van het apparaat beschadigd wordt door de straling.
• Kies voor een gecertificeerd taxibedrijf als je per taxi van en naar de luchthaven wilt reizen. Je bent zeker van een maatwerk service, en je kunt tevens genieten van een comfortabele rit. Taxi Utrecht werkt met gediplomeerde chauffeurs die hun vak goed verstaan. Ze zorgen er altijd voor dat je tijdig én veilig op de luchthaven aankomt.
• Houd het telefoonnummer van het taxibedrijf bij de hand. Ook als je terugkeert van de zakelijke reis kunnen ze je weer van dienst zijn. Zelfs in het vliegtuig kun je online een transfer boeken voor een aangenaam vervoer terug naar huis. Bij Taxi Utrecht reserveer je jouw taxirit zelfs eenvoudig via WhatsApp. Zodra jij het vliegtuig bent uitgestapt en je bagage hebt opgehaald, staan ze weer voor je klaar. Onnodig wachten is dus niet nodig.

Zakelijk vervoer bij Taxi Utrecht

Taxi Utrecht is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zij hebben de beschikking over luxe uitgevoerde voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo begin je dus altijd ontspannen aan jouw zakelijke reis. Ook als je na de zakenreis weer veilig en snel terug naar huis wilt kun je gebruik maken van deze zakelijke diensten. Een zakelijke taxi reserveren in Utrecht doe je eenvoudig online of via WhatsApp

vergelijkbare blogs