Makkelijk rit boeken via WhatsApp
Stuur ons een bericht

Herfstvakantie? Leuk uitjes in Utrecht die je bezoekt met de taxi

Herfstvakantie? Leuk uitjes in Utrecht die je bezoekt met de taxi

Taxi Utrecht laat je deze vakantie de mooiste plekjes van Nederland zien

 

Nederland, en dan met name Utrecht, heeft zoveel moois te bieden. Ook deze herfstvakantie is er weer heel veel te zien én beleven. Over vervoer hoef jij je geen zorgen te maken. Taxi Utrecht brengt je namelijk veilig en snel naar de leukste bezienswaardigheden. Om je van wat inspiratie te voorzien, hebben we alvast wat hotspots op een rij gezet. Plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met de trein of bus maar des te makkelijker met de taxi.

 

1. Sprookjesvoorstelling Belle en het Beest

Wil je deze herfstvakantie met de kinderen op pad? Taxi Utrecht brengt je veilig naar Museum Speelklok in Utrecht. Daar speelt van 14 tot en met 22 oktober de voorstelling Belle en het Beest. Natuurlijk haalt één van onze ervaren taxichauffeurs jullie ook weer op. Uiteraard op een tijdstip dat jullie uitkomt. Eerst nog wat eten in de stad? Geen probleem!

 

2. Dagje sauna & wellness in Utrecht

Zin in even helemaal niets? Na een ontspannen taxirit in één van de luxe uitgeruste personenwagens van Taxi Utrecht, kom je aan bij Descansa Sauna & Beauty. Hier geniet je van pure verwennerij in de vele Turkse stoombaden, zonnebanken en zwembaden. Helemaal tot rust gekomen? Jouw privé chauffeur staat op het afgesproken tijdstip klaar.

 

3. Kleine stedentrip in en rondom Utrecht

Dagje shoppen of sfeer proeven rondom Utrecht in de herfstvakantie? De provincie heeft heel veel leuke steden die je gewoonweg bezocht moét hebben. Reizen doe je lekker voordelig en veilig met Taxi Utrecht. Wij brengen je naar de mooiste plaatsen. Zoals Nieuwegein, Bilthoven of Maarssen. Jij mag bepalen waar je vandaag heen wilt gaan!

 

Waarom juist in deze tijd kiezen voor taxivervoer?

Nog steeds is Nederland gebonden aan een aantal maatregelen. Natuurlijk om de verspreiding van de wereldwijde pandemie te kunnen voorkomen. Ook zelf wil je veilig en verantwoord kunnen reizen. Daarom kies je voor het vervoer van Taxi Utrecht. Onze personenauto’s zijn namelijk geheel ingericht volgen de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

 

Dat betekent schermen tussen de passagiers en chauffeurs, maar ook geen noodzakelijk persoonlijk contact. Het reserveren van een taxi doe je namelijk eenvoudig online via ons reserveringssysteem of WhatsApp. Betalen kan geheel contactloos via ons pinapparaat. Natuurlijk worden onze voertuigen na elke rit grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

 

Nu alvast een taxi in Utrecht reserveren voor de herfstvakantie?

Heb je jouw gehele vakantie al uitgestippeld en wil je ook het taxivervoer alvast reserveren? Natuurlijk kan dat! Bij Taxi Utrecht doe je dat snel en makkelijk online. Bijvoorbeeld via ons overzichtelijke reserveringssysteem. Vooraf reserveren per WhatsApp kan uiteraard ook.

Reizen per taxi is juist in deze tijd veilig en verantwoord. Geniet er dus zeker lekker van!

vergelijkbare blogs