Makkelijk rit boeken via WhatsApp
Stuur ons een bericht

blogs

Taxi reserveren in Utrecht: hoe werkt dat eigenlijk?

Taxi reserveren in Utrecht: hoe werkt dat eigenlijk?
Iedereen heeft wel eens een taxi moeten reserveren. Bijvoorbeeld omdat je niet de beschikking had over geschikt vervoer. Waar een taxicentrale vroeger alleen bereikbaar was per telefoon, zijn de tijden nu behoorlijk veranderd. Een taxi boeken kan nu heel eenvoudig. Bijvoorbeeld op een digitale manier via een online reserveringssysteem, of zelfs via WhatsApp. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Waar moet je rekening mee houden als je een taxi wilt boeken in Utrecht en welke stappen moet je doorlopen? We leggen het je uit.
Lees verder

Taxi Utrecht is verhuisd

Taxi Utrecht is verhuisd
Taxi Utrecht is onlangs verhuisd. Vanuit onze nieuwe toplocatie in Utrecht kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Natuurlijk verandert er niets aan aan de service. Die blijft hoog en klantvriendelijk, zoals je dat van ons gewend bent. Onze nieuwe locatie beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om de beste taxidiensten van Utrecht en omgeving te kunnen bieden. Vanuit deze centrale plaats zijn we nog sneller op de gewenste bestemming.
Lees verder

Een goed en ontspannen begin van jouw vakantie? Zo doe je dat!

Een goed en ontspannen begin van jouw vakantie? Zo doe je dat!
Een goed en ontspannen begin van jouw vakantie? Zo doe je dat! Iedereen wil een fijn begin van de vakantie. Dit zorgt er namelijk voor dat je ongestoord kunt genieten van de voorpret. Daarnaast zorgt een goede start voor ontspanning én een goed humeur. Toch is dat niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je op vakantie gaat met het vliegtuig. Want hoe zorg je ervoor dat zowel het vervoer naar het vliegveld als de vlucht op een goede manier verlopen? Natuurlijk begin je met het boeken van een luchthaven transfer per taxi. Je zit zou eenmaal niet te wachten op hoge kosten en drukte bij de parkeerfaciliteiten op Schiphol. Taxi Utrecht snapt dit als geen ander. Daarom hebben we een aantal tips voor een goed en ontspannen begin van jouw vakantie op een rij gezet.
Lees verder

Herfstvakantie? Leuk uitjes in Utrecht die je bezoekt met de taxi

Herfstvakantie? Leuk uitjes in Utrecht die je bezoekt met de taxi
Herfstvakantie? Leuk uitjes in Utrecht die je bezoekt met de taxi De herfstvakantie staat weer voor de deur. Een fantastische gelegenheid om Utrecht wat beter te leren kennen. Je bezoekt de leukste bezienswaardigheden én uitjes met de taxi. Dat betekent veilig, comfortabel en voordelig reizen. Laat die vakantie maar beginnen dus!
Lees verder

Online een luchthaven taxi boeken? Zo bespaar je veel geld met parkeerkosten

Online een luchthaven taxi boeken? Zo bespaar je veel geld met parkeerkosten
Online een luchthaven taxi boeken? Zo bespaar je veel geld met parkeerkosten Parkeren op Schiphol of een ander vliegveld kan behoorlijk in de papieren lopen. Soms betaal je zelfs meer voor long-parking dan je betaald hebt voor je vliegticket. Wil je optimaal besparen op de parkeerkosten? Zorg er dan voor dat je per taxi van en naar het vliegveld reist. Zo ben je altijd zeker van een ontspannen en voordelig begin van je reis.
Lees verder

Opgehaald worden vanuit Schiphol met Taxi Utrecht

Opgehaald worden vanuit Schiphol met Taxi Utrecht
Opgehaald worden vanuit Schiphol met Taxi Utrecht U hebt net een lange vliegreis achter de rug en komt eindelijk aan op Schiphol. Het was een vermoeiende en lange reis en u bent inmiddels al uren onderweg. Wanneer u daarna verder moet reizen naar Utrecht, dan wilt u dit graag op een zorgeloze en ontspannen manier kunnen doen. Taxi Utrecht is hiervoor een zeer geschikte keuze.
Lees verder

Taxi Utrecht is ook tijdens de corona crisis jouw betrouwbare taxibedrijf

Taxi Utrecht is ook tijdens de corona crisis jouw betrouwbare taxibedrijf
Taxi Utrecht is ook tijdens de corona crisis jouw betrouwbare taxibedrijf De huidige corona crisis drukt een stempel op onze samenleving. We worden beperkt in onze bewegingsvrijheid om het aantal besmettingen zoveel mogelijk te kunnen reduceren. Toch staat Taxi Utrecht ook tijdens de corona periode voor je klaar als betrouwbaar taxibedrijf. Onze taxi’s blijven rijden omdat we werken via de richtlijnen van het RIVM. Naast het verlenen van een perfecte service, is ook jouw veiligheid onze hoogste prioriteit. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het reserveren van een taxi in Utrecht tijdens de corona crisis. Zo weet je zeker dat je veilig en onbezorgd kunt reizen als dat nodig is
Lees verder

Waarom Jij Met De Taxi Van Utrecht Naar Schiphol

Waarom Jij Met De Taxi Van Utrecht Naar Schiphol
Taxi Utrecht Schiphol Er zijn verschillende manieren om vanuit Utrecht in Nederland naar Schiphol Airport te komen. U kunt er zelf naartoe rijden met uw eigen auto, gebruik maken van het openbaar vervoer, u laten rijden door iemand anders of natuurlijk kiezen voor een taxi. Vooral de laatste optie heeft veel voordelen. Een taxi brengt u snel en comfortabel naar uw bestemming. Bovendien hoeft u niet te betalen voor het parkeren op de luchthaven. Er zijn nog veel voordelen, en daar gaan we het over hebben.
Lees verder

Wanneer Gebruik Maken Van Een Taxi?

Wanneer Gebruik Maken Van Een Taxi?
Wanneer gebruik maken van een taxi? Taxibedrijven zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Het sociale belang van een taxi én die van de bijbehorende vervoersbedrijven, mag dan ook niet onderschat worden. Hoewel we in Nederland de keuze hebben uit diverse vormen van Openbaar Vervoer, kiezen toch steeds meer mensen voor het gemak van een taxi. Maar wanneer maak je eigenlijk gebruik van taxivervoer? Voor sommige mensen is een taxi niets meer dan een makkelijke manier van vervoer na een avond uit. Sommige mensen maken vooral gebruik van een taxi als ze een luchthaven transfer nodig hebben. Hetzij voor een vakantie of een zakenreis. Toch kan er voor veel meer andere gelegenheden gebruikt worden gemaakt van taxivervoer. Voor sommige mensen is een taxi zelfs een belangrijke levensader. Bijvoorbeeld voor oudere mensen die een rit naar het plaatselijke winkelcentrum of naar het ziekenhuis nodig hebben. Groot voordeel hierbij is dat deze doelgroep door het gebruik van een taxiservice niet meer afhankelijk is van derden op het gebied van vervoer. Ook dit neemt een stukje zelfstandigheid met zich mee.
Lees verder

Zakelijk reizen met de taxi en het vliegtuig? Neem deze tips!

Zakelijk reizen met de taxi en het vliegtuig? Neem deze tips!
Zakelijk reizen met de taxi en het vliegtuig? Neem deze tips! Als bedrijf of ondernemer ontkom je niet aan zakelijk vervoer. Zakelijke reizen kunnen plaatsvinden over de weg, maar natuurlijk ook door gebruik te maken van een vliegtuig. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van deze twee. Logisch, want een taxi brengt je veilig, comfortabel én voordelig naar vrijwel elke gewenste plaats van bestemming. Dat geldt ook voor luchthaven transfers. Voor je op het vliegtuig kunt stappen, moet je nou eenmaal nadenken over het vervoer van en naar het vliegveld. Met een taxi doe je dat nog efficiënter. Met de onderstaande tips lees je niet alleen alles wat je moet weten over zakelijk vervoer per taxi, maar ook hoe je onnodig tijdsverlies kunt voorkomen op de luchthaven.
Lees verder
1 - 10 van 13 (2 pagina's)