Bedrijfsprofiel

taxi Utrecht

Over ons

Taxi Utrecht is een jong en dynamisch bedrijf dat op maat gemaakt taxivervoer in en rondom Utrecht mogelijk maakt. Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in diverse vormen van luchthaven vervoer. Ook voor zakelijk vervoer, directievervoer én vip-vervoer staan we voor u klaar. Het verlenen van een hoogwaardige service van uitstekende kwaliteit staat bij Taxi Utrecht hoog in het vaandel. De onderneming heeft betaalbaar, betrouwbaar en snel dan ook opgenomen als één van haar belangrijkste speerpunten.

Betaalbaar, betrouwbaar én snel

Taxi van Utrecht naar vliegveld Schiphol

Taxi Utrecht maakt comfortabel reizen per taxi mogelijk voor een aantrekkelijk en vast tarief. Reizen met Taxi Utrecht betekent dan ook geen bijkomende of extra kosten. Uiteraard kunt u als klant wel profiteren van een compleet uitgerust wagenpark, welke voor diverse doeleinden inzetbaar is. Onze geüniformeerde taxichauffeurs zorgen altijd voor een prettige reiservaring. Daarmee is Taxi Utrecht dé dienstverlener op het gebied van taxi- en vervoersdiensten.

Taxi Utrecht

Welkom bij Taxi Utrecht Taxi Utrecht

Welkom bij Taxi Utrecht Taxi Utrecht biedt u diverse betrouwbare taxi services van hoge kwaliteit. Zo bent u altijd en overal voorzien van passend vervoer rondom. Al onze chauffeurs werken geüniformeerd en beschikken over een volledige licentie.

Ophalen op Locatie

We zorgen er altijd voor dat u tijdig wordt opgehaald op de door u gewenste locatie in Utrecht. Natuurlijk zijn we 24/7 beschikbaar.

Lange Afstanden

Vervoer voor lange afstanden. Onze taxi service brengt u veilig en comfortabel van Utrecht naar elke gewenste bestemming.

Vliegveld Transfers

Taxi Utrecht is gespecialiseerd in 24-uurs vliegveld transfers van Utrecht naar Schiphol.

Taxiritten

Taxi Utrecht biedt diverse taxiritten aan in- en rondom Utrecht. Ongeacht de reisduur of gewenste locatie.